Meterkast verplaatsen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

Er zijn verschillende redenen waarom de meterkast verplaatsen naar een andere locatie noodzakelijk is. U moet bijvoorbeeld uw huis verbouwen. Daarnaast kunnen andere huiseigenaren de meterkast verplaatsen omdat ze een grotere groepenkast nodig hebben. De meeste mensen verhuizen hun meterkast naar hun kelder. Zo kunnen ze meer ruimte vrijmaken in de gang waar de meterkast oorspronkelijk stond. Je kunt je gang omtoveren tot extra leefruimte doordat de ruimte groter wordt. Daarnaast verhuizen sommige mensen de meterkast liever naar hun garage. Waar u de meterkast ook wilt verplaatsen, wij staan ​​voor u klaar om u hierbij te helpen. Wij hebben al jaren ervaring met het verplaatsen van de meterkast naar de kelder, garage en andere ruimtes in uw woning.

 

De voordelen van het verplaatsen van de meterkast

Het verplaatsen van de meterkast heeft meerdere voordelen. Ten eerste kun je de plaats waar de box is geïnstalleerd omtoveren tot een gezellige leefruimte. Ook kunt u meer groepen aanmaken in uw meterkast. De meterkast met extra groepen kan de elektrische overbelasting voorkomen. De nieuwe groepenkast is namelijk voorzien van extra aardlekschakelaars. Bovendien stelt het verplaatsen van de meterkast ons in staat om deze opnieuw in te delen. Zo kan de meterkast het vermogen efficiënter verdelen over meerdere groepen. U kunt meer groepen toevoegen op basis van uw behoefte. Trouwens, sommigen van jullie hebben misschien toekomstige renovaties gepland. U wilt bijvoorbeeld in de toekomst meer kamers bouwen en nieuwe apparaten aanschaffen. U moet de meterkast dus voorbereiden door meer groepen toe te voegen.

 

Hoe de meterkast snel verplaatsen?

Aangezien het verplaatsen van de meterkast een gecompliceerde taak is, moet u onze betrouwbare elektriciens hiervoor inhuren. We kunnen dit project snel afhandelen en voltooien als u ons helpt bij het verstrekken van verschillende vereisten. Neem eerst contact op met onze klantenservice om een ​​offerte aan te vragen en een afspraak te maken. Maak dan een foto van uw meterkast. We hebben ook de schets van de locatie nodig. Vervolgens hebben we informatie nodig over graafwerkzaamheden. Zo kunnen we een inschatting maken van de werkzaamheden om de bestrating, grind of beplanting voor het leggen van de kabel op te ruimen. Wilt u meer informatie over het verplaatsen van de meterkast, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het verhuizen van de meterkast naar uw kelder of garage.

extra groep laten aanleggen
Call Now Button