Kortsluiting

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

Wanneer een elektrische stroom in de verkeerde of onbedoelde richting stroomt met weinig of geen weerstand, treedt er kortsluiting op. Het kan veel schade aanrichten, branden veroorzaken en zelfs op kleine manieren afgaan. Kortsluiting is zelfs een van de meest voorkomende redenen waarom gebouwen wereldwijd in brand vliegen. Als je ooit vonken uit je elektrische paneel hebt zien komen, werden deze waarschijnlijk veroorzaakt door een kortsluiting. Breng uzelf en uw gezin niet in gevaar door kortsluiting in uw huis te laten plaatsvinden. Neem nu contact met ons op! Wij bieden 24 uur per dag, zeven dagen per week elektrische nooddiensten aan.

 

Hoe om te gaan met een kortsluiting?

Het is het beste om dit door een professional te laten doen, maar u kunt sommige dingen onafhankelijk controleren. Als een stroomonderbreker bijvoorbeeld altijd direct na het resetten uitschakelt, is er waarschijnlijk een probleem met de bedrading ergens langs het circuit of in een daarop aangesloten apparaat. Kijk goed naar alle netsnoeren die zijn aangesloten op de stopcontacten langs het uitgeschakelde circuit. Als u schade ziet of het lijkt alsof de plastic isolatie kapot is, haal dan de stekker uit het stopcontact en schakel de stroomonderbreker weer in. Als het circuit nog steeds werkt, kunt u er zeker van zijn dat het apparaat het probleem was. Ten slotte, als u denkt dat u een kortsluiting probleem heeft in uw huis, kan ons team van hoog opgeleide elektriciens u helpen. Voor meer informatie kunt u online contact opnemen met onze diensten.

 

Waarom u onze professionele elektricien zou moeten inhuren

Ook al denkt u misschien dat het duur is om een ​​professionele elektricien in te huren, u bespaart op de lange termijn meer geld. De reden hiervoor is dat onze professionele elektricien ervoor zal zorgen dat de bedrading correct wordt aangelegd en geen brand of andere problemen veroorzaakt. Een andere goede reden om onze professionele elektricien in te huren is dat werken aan onveilige elektrische systemen gevaarlijk kan zijn als je niet weet wat je doet. Aan de andere kant, als u onze elektricien inhuurt om uw elektrische problemen op te lossen, zijn we er zeker van dat alles perfect zal verlopen met de juiste manier, gereedschap en de juiste kennis van veiligheid. Tot slot, als u kortsluiting heeft, kunt u ons bellen voor hulp. We staan ​​altijd voor je klaar, dag en nacht. We geven veel om uw veiligheid, wat laat zien hoe onze technici werken. Ze volgen altijd de veiligheidsregels die gelden. Onze experts helpen u graag verder en zorgen ervoor dat er zo min mogelijk schade aan uw elektriciteit ontstaat.

Kortsluiting
Call Now Button