3 fase aansluiting

 

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

Een 3 fase aansluiting wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Woningeigenaren willen namelijk graag toegang hebben tot meer stroom en daarom is het aan te raden om een 3 fase aansluiting in Tilburg te laten aanleggen. Het is echter wel belangrijk dat je weet wat je aan moet sluiten op welke fase, want anders kan er schade ontstaan. Kun je een 3 fase groepenkast aansluiten op 1 fase? Kan je een 3 fase fornuis aansluiten op 2 fase? Hoe maak je 3 fase? Heb ik 3 fase stroom nodig?

 

De juiste aansluiting voor je woning

Als je deze vragen ook hebt, dan is het verstandig om even contact op te nemen met een professional. Die kan je namelijk adviseren over welke aansluiting het beste bij jouw woning past. Ook is het belangrijk dat je weet hoe je een 3 fase aansluiting moet maken. Dit kan namelijk erg lastig zijn en daarom is het aan te raden om dit door een professional te laten doen. Heb je dus behoefte aan meer informatie over een 3 fase aansluiting? Neem dan gerust even contact op met ons, want wij helpen je graag verder!

Wanneer je in Tilburg woont en interesse hebt in het aanleggen van een 3 fase aansluiting, dan kun je contact opnemen met ons bedrijf. Wij helpen je namelijk graag verder en adviseren je over welke aansluiting het beste bij jouw woning past. Ook leggen wij de aansluiting voor je aan, want dit kan erg lastig zijn. Heb je dus behoefte aan meer informatie over een 3 fase aansluiting? Neem dan gerust even contact op met ons, want wij helpen je graag verder!

 

Wanneer heb je eigenlijk 3 fase nodig?

Op het moment dat je een motor wilt aansluiten die meer vermogen heeft dan 7,5 kVA, heb je 3 fase stroom nodig. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als je een koelkast of wasmachine wilt aansluiten. Wil je liever een advies van ons over het aanleggen van een 3 fase aansluiting? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder! Grootverbruikers van elektriciteit, zoals bedrijven en industrieën, maken gebruik van een 3 fase aansluiting. Dit is namelijk een stroomvoorziening die bestaat uit drie fasen met elk een aparte kabel. Hierdoor is het mogelijk om meer stroom te leveren dan met een enkele fase.

 

Wat kost een 3 fase aansluiting gemiddeld?

Om een 3 fase aansluiting aan te leggen, moet er eerst een nieuw groepenkast geïnstalleerd worden met drie fasen. Dit is namelijk nodig om de stroom goed te kunnen verdelen. De kosten voor het installeren van een nieuwe groepenkast liggen tussen de €500,- en €1000,-. Daarnaast moet er ook een nieuwe meter geplaatst worden. Deze kost ongeveer €300,-. Wanneer je dus een 3 fase aansluiting wilt laten aanleggen, moet je rekening houden met deze kosten. Wil je liever eerst even advies van ons? Neem dan gerust contact op met ons, want wij helpen je graag verder!

3-fase-aansluiting
Call Now Button